5-jarig bestaan is een lustrum met een lach en een traan

            _
De FiYah weblog bestaat vandaag precies 5 jaar en dat is een feestje waard. Er zal dan ook zeker een borrel op gedronken worden! En natuurlijk ontbreekt reggaemuziek op de achtergrond (het liefst op de voorgrond) niet. Wat de muziek betreft wordt er iedere dag een lustrum gevierd, want life without Jah Muzik: FiYah cyaan go!

Het lustrum van de weblog houdt tevens in dat de weblog afgebouwd en permanent stilgelegd wordt. Dit betekent om concreet te zijn het einde van de FiYah weblog.

Als werkelijk iedere dag op zoek gaan naar een interessant en actueel item niet meer als een hobby maar als een plicht ervaren wordt, dan wordt het tijd om andere borden te volgen. “Life is one big road with lots of signs” zong Bob Marley immers. 

Soms zorgen de mensen in je omgeving ervoor dat je andere wegen bewandelt, soms kies je er zelf bewust voor. Het stoppen met de FiYah weblog is dan ook geen naïeve gedachte, maar een weloverwogen beslissing geweest.

Waar het voorgaande toe zal leiden is niet bekend. Gelukkig maakt het ook niet uit welke borden ik wel of niet volg: FiYah will always be Troddin’ Jah Road!

Tenslotte wil ik alle bezoekers van de FiYah weblog hartelijk bedanken voor hun jarenlange support en positieve reacties. Zonder bezoekers (u dus!) zou de FiYah weblog nooit zo een groot succes zijn geworden dan het nu is. De FiYah weblog is dankzij u de beste website die ik ooit heb gehad. NUFF THANKS & RASPECT TO DI FIYAH MASSIVE!

Meer (achtergrond-) informatie over de FiYah weblog, met onder andere uitleg waarom de weblog ondanks het stopzetten van de activiteiten niet van internet verdwijnt, is te vinden op de gloednieuwe FiYah website. Hoe gratis host Wix met de bandbreedte en het dataverkeer omgaat is mij niet bekend. Het zou dus kunnen zijn dat de FiYah website (tijdelijk) niet opvraagbaar is vanwege “drukte”.

Rest mij u te zeggen: 

May Jah Ras Tafari guide and protect you in everything you do.

Blesseth Love,

FiYah.